ARES 2017 – Albania

Epoka University BBB+
University of Tirana BBB+
Agricultural University of Tirana BBB
Center of Albanological Studies BBB
Polytechnic University of Tirana  BB+
University of New York Tirana BB
University Aleksander Moisiu Durres Moisiu BB
Universiteti Bedër / SHLUP “Hëna e plotë” BEDËR B+
Canadian Institute of Technology B+
University Aleksander Xhuvani Elbasan / Universiteti “Aleksandër Xhuvani” Elbasan B+
University of Vlora / Universiteti “Ismail Qemali” B
University Luigj Gurakuqi Shkoder / Universiteti “Luigj Gurakuqi” B
University Eqrem Çabej Gjirokaster / Universiteti “Eqerem Çabej” B
Academy of Film & Multimedia MARUBI / Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi CCC+
Tirana Business University / SHLUP “Tirana Business University” CCC+
Professional Business Academy / Akademia Profesionale e Biznesit CCC+
Università Nostra Signora del Buon Consiglio Tirana / Universiteti Katolik Zoja e Këshillit të Mirë CCC
University POLIS / Universiteti Polis CCC
Fan Noli University Korçe / Universiteti “Fan S Noli” CCC
University of Medicine Tirana / Universiteti i Mjekësisë Tiranë CC+
University Marin Barleti / Universiteti Marin Barleti CC+
University of Arts / Universiteti i Arteve CC+
University Luarasi / SHLUP Luarasi C+
Albanian University (University Ufo Dental) / Universiteti Privat Albanian University C+
NEHEMIAH Gateway  University C+
University Pavaresia / SHLUP Pavarësia C
Universiteti Metropolitan Tirana / SHLUP Universiteti Metropolitan Tirana C
Mediterranean University of Albania / Shkolla e Lartë Private Mesdhetare e Shqipërisë C
Nehemia University Pogradec / SHLUP Shkolla e Lartë Nehemia C